Teclat i Ratolí Inalàmbrics Logitech MK235


Descripció

MIDA NORMAL I TECNOLOGIA Sense fil
Teclat de mida normal, ratolí d'ús ambidestre, totalment sense fil. Aquest duet ofereix totes les funcions necessàries integrades en un disseny còmode, resistent i fàcil dutilitzar, i manté el teu espai clar. Amb la qualitat habitual de Logitech, MK235 és una combinació feta per durar.

FET PER TRIOMFAR
Totes les tecles que necessites, en un teclat de mida normal, amb secció numèrica i 15 tecles d'accessos directes que faciliten al màxim la navegació i la introducció de dades. Les tecles suaument corbades fan lexperiència descriptura més còmoda.

RATOLÍ sense fils PER ÚS AMBIDESTRE
El compacte disseny portàtil ofereix una forma còmoda tant per a usuaris dretans com esquerrans. És fàcil d'usar, cap a qualsevol bossa i es pot portar a tot arreu.

SIMPLEMENT sense fils
Sense configuracions ni complicacions. El MK235 funciona quan el receptor es connecta al port USB. Amb una fiable connexió sense fils, no hi haurà interrupcions en un radi de 10 metres. El radi d'acció sense fils depèn de les condicions de l'entorn i dels dispositius per donar-vos la llibertat que necessiteu.

QUALITAT FIABLE
Aquesta combinació s'ha fabricat d'acord amb els estàndards d'alta qualitat i fiabilitat que han convertit Logitech en el líder mundial en ratolins i teclats.

A PROVA DE TREBALL
El teclat està fet per suportar lús intens i els contratemps, amb una construcció resistent que inclou robustes potes inclinables i resistència a esquitxades. Sotmés a proves en condicions limitades (màxim de 60 ml de líquid). No submergeixis el teclat en cap líquid. Tractament antidesgast a cada tecla perquè les lletres no desapareguin mai.

DIMENSIONS
Teclat
Alçada: 137,5 mm
Amplada: 435,5 mm
Profunditat: 20,5 mm
Pes: 475 g
Ratolí
Alçada: 97,7 mm
Amplada: 61,5 mm
Profunditat: 35,2 mm
Pes: 70,5 g
Nano receptor
Alçada: 18,7 mm
Amplada: 14,4 mm
Profunditat: 6,6 mm
Pes: 2,0 g
REQUISITS DEL SISTEMA
El que necessites
Windows® 7,8,10 o posterior
Chrome OS™
Un port USB disponible
ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES
Teclat
Disseny resistent a esquitxades 5Proves realitzades en condicions limitades (màxim de 60 ml de líquid). No s'ha de submergir el teclat a cap líquid.
Potes inclinables
Teclat numèric amb 10 tecles
Botons/Tecles especials: Quinze tecles de funció
Fins a 5 milions de pulsacions
Dues piles AAA
Durada de les piles: 36 mesos 6Durada de piles de teclat calculada segons una estimació de dos milions de pulsacions a l'any en un entorn empresarial. No es garanteix la mateixa experiència. La durada de la pila del ratolí depèn de lús i de lordinador.
Ratolí
Tecnologia de sensor: Seguiment òptic fluid
Número de botons: 3 (clic esquerre/dret, clic de botó central)
Desplaçament: línia a línia
Botó roda: Sí, 2D, òptic
Connexió/alimentació: Botó d'encesa/apagada
Una pila AA
Durada de piles: 12 mesos. Durada de piles de teclat calculada segons una estimació de dos milions de pulsacions cada any en un entorn empresarial.
CONTINGUT DE LA CAIXA
Teclat amb 2 piles AAA
Ratolí amb 1 pila AA
Receptor USB
Documentació de l'usuari

920-007919
38,72Imp. Inclosos
1
Teclat i Ratolí Inalàmbrics Logitech MK235

¿No trobes el que busques? Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a trobar-lo.

CONTACTE
Your Website Title

Comparteix a les teves xarxes

logo facebook logo twitter