Ratolí Inalàmbric Logitech M185/ Hasta 1000 DPI/ vermell


Descripció

GAUDEIX DEL MÓN sense fils
El ratolí M185 està llest alhora que tu. Simplement connecta el receptor a un port USB del dispositiu per començar a treballar en qüestió de segons. Amb la seva mida petita i el fluid control del cursor, és genial per a espais de treball reduïts i taules plenes de coses.

FORMA CÒMODA, DISSENY COMPACTE
Perllonga la teva productivitat gràcies a la còmoda forma contornejada que segueix la curvatura natural de la mà. Aquest ratolí compacte i sense fil cap fàcilment en una bossa juntament amb el portàtil, per poder portar-lo amb tu on sigui que treballis. El M185 està dissenyat per resultar igual de còmode a usuaris dretans i esquerrans.

NAVEGACIÓ SENZILLA, CONTROL PRECÍS
El M185 permet fer un desplaçament controlat línia a línia que facilita la navegació. Sense desaprofitar ni un sol clic: el sensor òptic et permet fer un seguiment amb un control del cursor fluid i precís pràcticament sobre qualsevol superfície.

QUALITAT FIABLE
El ratolí s'ha fabricat d'acord amb els estàndards d'alta qualitat que han convertit Logitech en el líder mundial en ratolins i teclats. Durador i fiable: el M185 funciona fins a 12 mesos. La durada de les piles depèn de les condicions dús i dels dispositius. sense canviar les piles gràcies al commutador d'encesa/apagada i al mode de suspensió automàtica per a l'estalvi d'energia.

SIMPLICITAT PLUG AND PLAY
El M185 és compatible amb Windows, macOS, Chrome OS™ i Linux i funciona a l'instant en connectar el receptor USB al vostre ordinador o portàtil. El receptor ofereix a més una connexió fiable a una distància de fins a 10 metres

REALITZA LES TEVES TASQUES MÉS RÀPIDAMENT
Augmenta la teva productivitat afegint el M185 al teu portàtil. Segons un estudi recent, els usuaris de portàtils que van triar aquest ratolí en lloc d'un touchpad van incrementar la productivitat en un 50%. Basat en el càlcul del rendiment en bits/segon combinant la velocitat i la precisió mitjana de tots els dispositius que van participar a l'estudi. Estudi de Logitech Ergonomic Lab amb 23 participants (l'octubre del 2019) amb dos ratolins Logitech estàndard i dos trackpads integrats estàndard i van treballar un 30% més ràpid

DÈCADES D'EXCEL·LÈNCIA EN EL DISSENY
Comptem amb més de 25 anys d'experiència i innovació a les nostres esquenes en la creació de ratolins de diverses mides i formes que ofereixen un plus de comoditat. Les nostres solucions han estat creades meticulosament per adaptar-se a usuaris dretans i esquerrans, així és més fàcil trobar el producte adequat en cada cas.


DIMENSIONS
Ratolí
Alçada: 99 mm
Amplada: 60 mm
Profunditat: 39 mm
Pes (amb piles): 75,2 g
Receptor USB
Alçada: 14,4 mm
Amplada: 18,7 mm
Profunditat: 6,1 mm
Pes: 1,8 g
REQUISITS DEL SISTEMA
Receptor USB
Requereix: port USB disponible
Windows 7, 8, 10 o posterior
macOS 10.5 o posterior
Chrome US
Linux Kernel 2.6+
ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES
Tecnologia de sensor
Seguiment òptic fluid
dpi (mín./màx.): 1000±
Botons
Número de botons: 3 (clic esquerre/dret, clic de botó central)
Desplaçament
Desplaçament línia a línia
Botó roda: Sí, 2D, òptic
Durada de la bateria
Durada de la bateria: 12 mesos. La durada de les piles depèn de lús i dels dispositius
Detalls de piles: Una pila AA (inclosa)
Connectivitat
Tipus de connexió: Connexió sense fil de 2,4 GHz
Ràdio d'acció sense fil: 10 m
Connexió / Encesa: Sí, commutador d'encesa/apagada
Programari opcional
Logitech Options
CONTINGUT DE LA CAIXA
Ratolí
Nano receptor
1 pila AA (preinstal·lada)
Documentació de l'usuari

LOG-MOU M185 ROJO
19,36Imp. Inclosos
1
Ratolí Inalàmbric Logitech M185/ Hasta 1000 DPI/ vermell

¿No trobes el que busques? Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a trobar-lo.

CONTACTE
Your Website Title

Comparteix a les teves xarxes

logo facebook logo twitter